Změny pokladního systému se díky Dotykačce bát nemusíte

spot_img

Spousta společností používá systémy, které jim nevyhovují zcela, ale protože mají obavy z přechodu na nové, změnu odkládají, čímž si ale často výrazně komplikují provoz. K takovým systémům patří i ty pokladní. Pokud se ale podíváme na pokladní systémy Dotykačka, obava ze změny je naprosto zbytečná. Se vším vám tady pomohou, poradí, vše je přehledné, snadné, intuitivní a nápomocné. Ostatně o zkušenostech těch, kteří už je používají, se můžete přesvědčit díky recenzím na webových stránkách Dotykacka.cz.

Proč pokladní systém Dotykačka?

Díky Dotykačce a jejím pokladním systémům mají firmy konečně možnost podnikat přehledně i efektivně zároveň. Využívat můžete mnoha funkcí, ať už rezervační systém, skladový systém, užitečné platební terminály, docházkový systém, nechybí ani věrnostní program pro vaše zákazníky nebo funkce Mobilní číšník, kterou si uživatelé velmi pochvalují.

Pokladní systémy od Dotykačky jsou vhodné pro jakýkoli typ podnikání, ať už se jedná o restaurace, obchody, kavárny, bary a jiné gastro provozy, nebo třeba stánkový prodej, služby, řemeslníky, drobné živnostníky různého typu atd.

Těšte se na mnoho praktických funkcí

Změna pokladního systému vám přinese spoustu užitečných a praktických funkcí. Moderní pokladní systém od Dotykačky zvládají tisíce účtů, položek, neomezený počet uživatelů i transakcí. Nechybí mnoho zajímavých a praktických funkcí, jako jsou mapa stolů, happy hours, take away, odtěžování ingrediencí a další. Přehlednost kdekoli a kdykoli vám zajistí vzdálená správa, kterou vítají zejména podnikatelé s větším počtem skladových položek, pokladen a uživatelů.

Protože používáme často i další systémy, myslela Dotykačka na jejich snadné a funkční propojení. Pokladní systémy se dají propojit s účetním programem, e-shopem, kamerovým i objednávkovým systémem, s platebními terminály.

Všechny návody jsou dostupné ZDARMA a technická podpora funguje NONSTOP, ať už se jedná o všední dny, svátky nebo víkendy. Nechybí ani praktická videa v ceně licencí a pravidelná školení pro zákazníky ZDARMA.

Více na Dotykacka.cz.

- Reklama -spot_img
spot_img

Redakce doporučuje

Články autora